OM OS

Vedvarende energi til den

helt rigtige pris

Vores filosofi

Brug energien som allerede er der

about solar

Vores vision er at gøre så mange som muligt – både boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner – uafhængige af forurenende strøm i det omfang, det er muligt. Til glæde for dem selv, deres økonomi og miljøet.

Det gør vi ved at levere kvalitets solcelleanlæg, der er tilpasset den enkelte kunde, og som er driftsikkert og med lille eller intet behov for vedligeholdelse.

Vi står for hele processen – fra første tanke om at investere i et solcelleanlæg til der står et færdigmonteret anlæg i fuld drift – samt den løbende overvågning og vedligeholdelse.

Grøn energi uden økonomisk kompromis

​Vores erfaring – din sikkerhed

Din totalleverandør af solcelleløsninger af enhver art

Hos Solar Nordic tror vi på, at vedvarende energi og solenergi i særdeleshed er en vigtig del af en grønnere og mere miljøvenlig fremtid.
Solar Nordics løsninger gør det muligt, at solceller er tilgængelige for alle. Uanset om det er, boligforeninger, landbrug, det offentlige eller det private erhvervsliv.
Vi leverer en totalløsning med alt fra rådgivning, beregninger, planlægning, montering og drift. Uanset størrelse og type af anlæg. Altid med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker, og med kvalitet i både arbejde og materialer. Vi giver kunden fuldt overblik over hele processen, og når det nøglefærdige anlæg står klart, er muligt at overvåge både fra computer og smartphone, hvor meget gevinst solcellerne leverer.